Урочисте нагородження переможців виставки-конкурсу творчих робіт студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації “Від миру в родині – до миру в Україні!”

16 грудня 2014 року в КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради відбулося урочисте нагородження переможців виставки-конкурсу творчих робіт студентів вищих навчальних закладів I – IV рівнів акредитації «Від миру в родині – до миру в Україні!». На конкурс було представлено більше 100 графічних, декоративно-прикладних та відеоробіт.

Захід  було організовано в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з Департаментом у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Переможцями стали автори малюнків і плакатів – студенти В. Білопільський (Харківський коледж транспортних технологій), Ю.Брехова, О.Трофименко, О.Владимирова (Харківська гуманітарно-педагогічна академія), М.Зайцева (Українська інженерно-педагогічна академія), І. Федюк (Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету). Кращу відеороботу на конкурс представила студентка Харківської гуманітарно-педагогічної академії І.Голінка, а кращими графічними роботами стали роботи студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв Н. Шестопал та В. Єгорова.