ІІІ (обласний) етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

20 грудня 2014 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ІІІ (обласний) етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь 108 учнів 3 – 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів районів (міст) Харківської області, які посіли І місце в ІІ (районному) етапі конкурсів.

Спільним рішенням журі та оргкомітету конкурсів визначено 21 переможця ІІІ (обласного) етапу V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та 27 переможців ІІІ (обласного) етапу ХV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Усі переможці, які посіли І-ІІІ місця, візьмуть участь у ІV (фінальному) етапі відповідних конкурсів. Списки переможців додаються.

Інформація для завантаження

Reyting_1.doc (187 Kb)

Reyting_2.docx (21.14 Kb)