УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ ІІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ ТА ІІ (ОБЛАСНОГО) ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ-ЗАХИСТУ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ УЧНІВ-ЧЛЕНІВ МАЛОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ

18 січня 2015 року на базі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна відбулося урочисте відкриття ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулись Бабічев Анатолій Валерійович, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, та Бакіров Віль Савбанович, ректор Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, доктор соціологічних наук, професор. Обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочався олімпіадою з математики – у І турі взяли участь 328 учнів м. Харкова та області. Попередні результати І туру олімпіади будуть оголошені 20 січня 2015 року. Список учасників, які запрошуються до участі у ІІ турі олімпіади, буде розміщено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (http://edu-post-diploma.kharkov.ua) 22 січня 2015 року.