Розпочала роботу обласна науково-методична Інтернет-конференція керівних та педагогічних працівників ПТНЗ, НМЦ ПТО у Харківській області для секції заступників директорів з навчально-виробничої, навчальної роботи, методистів та старших майстрів

У січні 2015 року НМЦ ПТО у Харківській області організовує обласну науково-методичну Інтернет-конференцію керівних та педагогічних працівників ПТНЗ на тему «Інновації у професійній освіті: методичні аспекти упровадження» за допомогою сервера вебінарів See Media.

21 січня 2015 року розпочала роботу секція заступників директорів з навчально-виробничої, навчальної роботи, методистів та старших майстрів, яка працювала над темою: «Підвищення ефективності навчально-виховного процесу шляхом упровадження інноваційних освітніх технологій». У роботі секції взяли участь 119 навчальних закладів Харківської, Чернігівської, Чернівецької, Запорізької, Донецької, Луганської, Житомирської, Миколаївської, Одеської, Волинської та Дніпропетровської областей. У ході вебінару учасники ознайомилися з наступними доповідями:

1. Концептуальні засади створення та упровадження державних стандартів нового покоління.

Назарець З.О., методистНауково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області

2. Інновації у навчально-методичному забезпеченні професійної підготовки кваліфікованих робітників.

Заряжко І.В., заступник директора з навчально-виробничої роботи Харківського вищого професійного училища швейного виробництва та побуту УІПА

3. Інформаційно-комунікаційні технології в освітньому процесі ліцею.

Андрющенко О.В.,заступник директора з навчально-виробничої роботи Старосалтівського професійного аграрного ліцею

4. Упровадження проектних технологій у навчально-виховний процес ПТНЗ.

Лебединська Т.Ю., методист Куп’янського професійного аграрного ліцею

5. Системний підхід до реалізації новітніх освітніх та виробничих технологій: взаємодія ПТНЗ із роботодавцями.

Петченко Л.В.,старший майстер Лозівського професійного ліцею

6. Упровадження інноваційних освітніх технологій у процес підготовки кваліфікованих робітників із професії «Кухар-кондитер».

Книш Т.О., методист Куп’янського професійного ліцею

Більш докладно з виступами та презентаціями учасників вебінару можна ознайомитись на інформаційно-освітньому порталі «Професійно-технічна освіта Харківської області».