Проведення збору Харківської обласної ради старшокласників

У Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся збір Харківської обласної ради старшокласників, спрямований на формування в молоді сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави. У заході взяли участь військовослужбовці-учасники антитерористичної операції на Сході України, представники громадських і волонтерських організацій області.

Під час збору відбулось обговорення проекту Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО», який реалізується районними/міським радами старшокласників області з серпня 2014 року.

Лідери Чугуївської районної ради старшокласників продемонстрували створений юними патріотами фільм «П

Старшокласники подарували воїнам подарунки-обереги «Повертайтеся живими», малюнки, сувеніри з національною символікою, виготовлені дітьми з усіх куточків Слобожанщини.

Військовослужбовці розповіли старшокласникам про події, що відбуваються в Луганській та Донецькій областях, їх вірність Присязі українському народові, про особисту відповідальність за долю держави, підкреслюючи важливість активної дитячої життєвої позиції сьогодні, готовність практичними діями зміцнювати Україну, турбуватися про її цілісність і суверенітет.

Учасники збору вшанували пам’ять українських військових, які віддали життя за мир і спокій в Україні.