Змагання з шахів “Біла тура”

21 березня 2015 року в м. Харкові на базі Центрального Шахово-шашкового клубу «Вундеркінд» за адресою: пр. Гагаріна, 45-а, відбулися змагання з шахів «Біла тура» серед учнів загальноосвітніх шкіл.

Змагання відбулися відповідно до Положення про обласні щорічні спортивні змагання «Спорт протягом життя» серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області, затвердженого наказом Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 10листопада 2014 року № 461, «Про проведення спортивно-масових заходів для учнівської та студентської молоді за програмою обласних спортивних змагань «Спорт протягом життя», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Харківській області 05 грудня 2014 року за № 16/1455.

Змагання проводилися для підвищення майстерності юних шахістів, подальшої пропаганди шахів та популяризації досягнень шахової гри. Організація та проведення змагання займалося Харківське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Головна суддівська колегія.

Головним суддею змагань був суддя національної категоії, національний арбітр України Вінниченко Олександр Васильович.

 

Юні шахматисти заняли такі місця:

 

І група:

  1. Харківський р-н – 20 очков;
  2. Балаклійський р-н – 19, 5 очків;
  3. Вовчанській р-н – 18 очків.

 

ІІ група:

  1. Шевченківський р-н – 23 очків;
  2. Ізюмський р-н – 20.5 очків;
  3. Дворічанський р-н – 19 очків.

 

ІІІ група:

  1. Дзержинський р-н – 23 очка;
  2. Жовтневий р-н – 20,5 очків;
  3. Ленінський р-н – 17,5 очків.

 

Переможці та призери змагань нагородженні почесними грамотами.

Харківське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України