Обласний педагогічний тиждень

З 23 по 27 березня 2015 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» проходить обласний педагогічний тиждень за темою «Формування громадянської та національної самосвідомості особистості в поліетнічному освітньому середовищі».

24 – 25 березня відбулися методичні студії для завідувачів районних (міських) методичних кабінетів (центрів) і керівників районних (міських) методичних об’єднань педагогічних працівників за напрямами: дошкільна освіта, початкова освіта, навчальні предмети, практична психологія та соціальна робота, виховна робота та учнівське самоврядування.

На методичних студіях актуалізовано питання формування цінностей та життєвих пріоритетів у дітей та молоді, розглянуто питання модернізації організаційно-методичного супроводу підвищення професійної компетентності педагогів на основі диференційованого підходу, спрямованого на підвищення якості навчання та виховання учнів; підведено підсумки ХХІІ обласної виставки-презентації педагогічних ідей та технологій: нагороджено дипломами за кращі роботи 921 педагога та відзначено дипломами за високу результативність райони (міста) Харківської області та райони м. Харкова.

Усього в секційних засіданнях узяли участь 927 педагогічних працівників Харківської області.