Відбувся обласний семінар-практикум для викладачів фізики

31 березня 2015 року на базі Державного закладу освіти Центр професійно-технічної освіти № 2 м. Харкова відбувся обласний семінар-практикум для викладачів фізики за темою: «Підготовка викладача до сучасного уроку фізики», Метою заходу – є підвищення професійного рівня викладачів фізики.

Під час семінару-практикуму слухалися питання щодо форм організації активної навчальної діяльності учнів на уроках фізики, з метою обміну практичним досвідом викладачі відвідали відкритий урок на тему: «Узагальнюючий урок «Електричне поле та струм».

У рамках семінару були розглянуті питання про організацію та проведення ДПА-2015 з фізики, використання активних форм роботи з учнями під час навчально-виховного процесу та підсумки проведення обласної олімпіади з фізики серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Харківської області. Для активізації роботи учасників семінару-практикуму було використано групову форму роботи щодо використання різноманітних прийомів оцінювання навчальних досягнень учнів.