Український жіночий фонд оголошує 10-й Всеукраїнський конкурс серед дівчат – лідерок у рамках Програми «Перший крок до успіху – 2015»

Цілеспрямовані дівчата з активною життєвою позицією – це потужний ресурс для позитивних змін у нашій державі. Ми переконані, що неврахування лідерського потенціалу молодих жінок є однією з причин повільного та незбалансованого розвитку українського суспільства. Саме тому місія Програми «Перший крок до успіху» полягає в підтримці молодих жінок і дівчат, які готові допомагати у розвитку своїх громад та України в цілому та вести за собою молодь.

Сьогодні мережа дівчат, які разом з нами зробили свої перші кроки налічує близько 350 осіб. Крокуючи до успіху, учасниці Програми створюють громадські організації, розвивають власний бізнес, активно будують політичну кар’єру та стають фахівцями високого рівня в найрізноманітніших сферах. Це по-справжньому небайдужі, непересічні дівчата та молоді жінки, яких об’єднує могутня енергія творити добро, бажання нести користь своїм громадам, готовність змінювати країну.  

До участі у цьогорічному конкурсі запрошуються молоді жінки і дівчата,  які:

  • відчувають в собі лідерський потенціал;
  • шукають можливості для особистісного розвитку;
  • занепокоєні проблемами своєї громади;
  • мають ідеї як покращити ситуацію;
  • шукають початкову підтримку для реалізації соціального проекту в актуальній на сьогоднішній день сфері (розвиток громад, соціальна сфера, політика, журналістика, бізнес, екологія, ІТ-технології тощо);
  • готові набувати нового досвіту та ділитись власними напрацюваннями з іншими дівчатами.

Цього року Програма особливо заохочує надсилати заявки молодих жінок і дівчат, які переїхали з Донецької та Луганської областей, які вірять в майбутнє України і не хочуть залишатись осторонь суспільних проблем.

Програма чекає на небайдужих молодих жінок і дівчат 17-23 років з усієї України, які вірять у те, що сучасна молода жінка спроможна досягти успіху, стати лідеркою та змінити життя людей в своїй країні.

Переможниці конкурсу матимуть можливість приїхати в Київ та:

  • взяти участь у «Форумі молодих жінок-лідерок», присвяченому 10 зустрічі випускниць програми «Перший крок до успіху» за участі успішних жінок, які мають значні досягнення у культурному, громадському, політичному та діловому житті України;
  • познайомитись та обмінятися ідеями з переможницями програми попередніх років;
  • взяти участь у тренінгових програмах та майстер-класах від експертів та досвідчених тренерів;
  • бути залученими до реалізації спільних проектів та участі у міжнародних ініціативах. 

Участь у програмі, включаючи проїзд, проживання та харчування, є безкоштовною для переможниць конкурсу.

Щоб розпочати свій шлях до успіху та стати учасницею конкурсу необхідно:

до 20 квітня заповнити он-лайн анкету.

Якщо Вам цікаво більше дізнатись про заходи програми та її учасниць, запрошуємо Вас відвідати сторінки інтернет – журналу «Перший крок до успіху» та приєднатись до нашої спільноти у мережі Фейсбук.

Бажаємо всім УСПІХУ!

Із запитаннями просимо звертатись до

Анни Кононенко, координатора програми «Перший крок до успіху»

Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд»

[email protected], 095 282 99 65