Відбувся семінар-практикум для викладачів хімії та біології професійно-технічних навчальних закладів м. Харкова та області

09 квітня 2015 року на базі Національного Фармацевтичного Університету відбувся постійно діючий семінар-практикум для викладачів хімії та біології професійно-технічних навчальних закладів м. Харкова та області «Підготовка викладача до сучасного уроку хімії  та біології» спільно з професорсько-викладацьким складом хімічних та біологічних кафедр НФаУ, в якому взяли участь викладачі з 33 професійно-технічних навчальних закладів. Мета цього заходу – сприяння мотивації викладача до самовдосконалення у різноманітних сферах життя, підтримка установки педагога на цінність самореалізації у своїй професії.

На початку семінару-практикуму слухалися питання про підсумки проведення обласних олімпіад з біології та хімії серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Харківської області, про результати проведення виставки-огляду методичних та дидактичних матеріалів викладачів біології.

Під час семінару викладачі хімії та біології відвідали Музей історії фармації разом з кандидатом фармацевтичних наук, доцентом Динник Катериною Віталіївною. На кафедрі аналітичної хімії учасники семінару ознайомилися з особливостями створення та використання відеоматеріалів для лабораторних і практичних робіт. Окрім  цього викладачі професійно-технічних навчальних закладів побували ще на кафедрах фармагнозії та органічної хімії, де відвідали лабораторії, подивились презентацію «Цікава органічна хімія навколо нас».