Нарада проректорів з питань гуманітарної освіти та виховання вищих навчальних закладів

15 квітня 2015 року о 14.00 у приміщенні КЗ «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» (м. Харків, вул. Скрипника, 14) відбулася нарада проректорів з питань гуманітарної освіти та виховання вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківської області під головуванням директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації А.В. Бабічева.

Під час наради розглянуті найбільш актуальні питання: заходи з реалізації Указу Президента України № 169/2015 «Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни»; робота з військово-патріотичного виховання студентської молоді в контексті Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2019 роки; напрями розвитку студентського волонтерського руху.

На нараді були також обговорені питання щодо підготовки та проведення акцій «Вища школа Харківщини – сільському абітурієнту» (17 квітня 2015 року) та «Зробимо Україну чистою – 2015» (25 квітня 2015 року).

За підсумками обговорення учасникам наради були надані рекомендації з вищезазначених питань.