Відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів

15 квітня 2015 року на базі Чугуївському професійному аграрному ліцеї відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професій автомобільного та залізничного транспорту за темою: «Використання сучасних способів навчання при підготовці кваліфікованих робітників автомобільного та залізничного транспорту».

У семінарі взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів області, де здійснюється підготовка робітників даного профілю.

Мета заходу – сприяння мотивації викладача до самовдосконалення, підтримка установки педагога на цінність самореалізації у своїй професії.

У ході семінару проводився урок теоретичного навчання з предмета «Будова і основи технічного обслуговування вантажного автомобіля» на тему «Будова та принцип дії приладів системи живлення карбюраторних двигунів» (викладач Коваленко А.В.).

Після обговорення уроку було підведено підсумки семінару-практикуму та ознайомлено учасників з умовами проведення обласних конкурсів фахової майстерності.