Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного чотирьохборства

З 12 по 15 травня в м. Іллічівськ Одеської області на базі дитячого стадіону «Шкільний» відбулися Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного чотирьохборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.
Під час обласного етапу змагань представляти Харківщину на державному рівні вибороли право дві команди Золочівської загальноосвітньої школи № 3 (тренер-викладач Віктор Ломакін).
У запеклій і безкомпромісній боротьбі наші спортсмени на чолі з представником команди – директором Золочівської дитячо-юнацької спортивної школи Золочівської районної державної адміністрації Олександром Стогнієм посіли: серед команд дівчат – І загальнокомандне місце, команд юнаків – ІІ загальнокомандне місце, чим і довели, що шкільний спорт Харківщини поправу вважають одним з найсильніших на Україні.
Взагалі, призові місця з загальнокомандному заліку Всеукраїнських змагань з легкоатлетичного чотирьохборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів розподілилися наступним чином:
Дівчата
І – Харківська область;
ІІ – Хмельницька область;
ІІІ – Миколаївська область.

Юнаки
І – Хмельницька область;
ІІ – Харківська область;
ІІІ – Чернівецька область.
В загально-особистому заліку за всіма видами програми змагань (біг на 60 м., біг 500м.,800 м., стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча на дальність) представники Слобожанщини завоювали:
І місце – Дарина Кривша,
ІІ місце – Тетяна Білик,
ІІ місце – Ілля Плужник.
Ми пишаємось нашими юними спортсменами!
Поздоровляємо переможців та бажаємо їм подальших перемог на Всеукраїнських та міжнародних спортивних аренах!