Нагородження переможців IX Регіонального наукового конкурсу молодих вчених

У Департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації відбулося нагородження переможців IX Регіонального наукового конкурсу молодих вчених «Ґендерна політика очима української молоді: слобожанський вимір» дипломами I, II, III ступенів.

Конкурс проводиться на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова за підтримки Департаменту з метою залучення молоді до впровадження гендерних підходів у різні сфери життєдіяльності суспільства та активізації науково-дослідної роботи в Харківському регіоні.

На Конкурс було подано більше 70 робіт з 15 вищих навчальних закладів I-IV  рівнів акредитації. Також за ці роки Конкурс набув популярності й за межами Харківської області, тому були представлені роботи молодих науковців з вищих навчальних закладів інших регіонів України.

Цього року дипломи I ступеня отримали студенти  Харківського регіонального інституту державного управління  Національної академії державного управління при Президентові України,  Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди та Харківського національного університету  внутрішніх справ.