Про проведення навчально-методичного семінару

10 вересня 2015 року о 10.00 в приміщенні Комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» відбувся навчально-методичний семінар із заступниками директорів професійно-технічних навчальних закладів з навчально-виробничої роботи, за темою: «Стратегічні аспекти управління якістю професійно-технічної освіти регіону», розглянуті планові питання порядку денного наради:

  1. Особливості діяльності професійно-технічних навчальних закладів у 2015/2016 навчальному році відповідно до змін у законодавчій базі, що відбулися упродовж минулого навчального року.
  2. Планування навчально-виробничої роботи, алгоритм здійснення навчально-виробничої діяльності упродовж навчального року відповідно до Положення про організацію навчально-виробничого процесу у професійно-технічних навчальних закладах, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 30.05.2006 № 419 (із змінами).
  3. Узагальнений аналіз та причини типових помилок при роботі ПТНЗ з ЄДЕБО. Алгоритм дій щодо внесення актуальних даних до ЄДЕБО.
  4. Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
  5. Методичне забезпечення при викладанні предметів загальноосвітньої підготовки в професійно-технічних навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році.
  6. Навчально-методичне забезпечення предметів професійної складової в професійно-технічних навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році.

6. Волік І.А.

1. Майський семінар початок навч. року

2. Говсієвич І.В. – діти-сироти та ПБП

3. про роботу з ЄДЕБО

4. Сологуб Н.Г.

5. Русланова Т.О. Навчально-метод. забезп. ППП підгот