Обласний семінар-практикум для голів методичних комісій класних керівників та майстрів виробничого навчання ПТНЗ

24 вересня 2014 року у Харківському професійному електротехнічному ліцеї відбувся обласний семінар-практикум для голів методичних комісій класних керівників та майстрів виробничого навчання ПТНЗ області за темою: «Методичне забезпечення виховної роботи у навчальному закладі».

У роботі семінару взяли участь 38 голів методичних комісій класних керівників та майстрів виробничого навчання, методист НМЦ ПТО Бронскова О.В.

У ході семінару розглядались питання:

– основні завдання та пріоритетні напрямки роботи методичної комісії класних керівників щодо розвитку професійного потенціалу педагогів-вихователів;

– методичне забезпечення організації виховної роботи у навчальній групі;

– моніторинг стану виховної роботи у навчальній групі;

– роль інтерактивних форм роботи у формуванні особистості учнів ПТНЗ.

Які супроводжувалися презентаціями. Крім цього проводився тренінг за темою: «Творча майстерня як інтерактивна форма роботи з класними керівниками та майстрами виробничого навчання щодо організації виховної роботи в навчальній групі». Присутні мали можливість взяти участь у колективних творчих справах де, вони продемонстрували свої організаторські та творчі здібності щодо презентації інтерактивних форм роботи. Завершився семінар підведенням підсумків та прийняттям рішень щодо вдосконалення виховної роботи у ПТНЗ області.