Про підсумки проведення ІХ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

Команда юних лісівників Утківської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області виборола почесне II місце серед 22 команд учнівських лісництв України у ІХ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, що відбувся у вересні 2015 року у місті Хмельницькому.

ІХ Всеукраїнський зліт учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, спрямований на активізацію участі учнівської молоді в природоохоронній та дослідницько-експериментальній роботі в галузі лісового господарства, проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Команду учнів області очолювали досвідчені керівники:   Хруслова О.П., учитель біології та хімії Утківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Харківської районної ради Харківської області, та  Терещенко А.В., провідний інженер лісових культур державного підприємства «Жовтневе лісове господарство» Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Програма ІХ Всеукраїнського зльоту учнівських включала виставку-презентацію досягнень учнівських лісництв та відкритий захист науково-дослідницьких робіт команд у галузі лісового господарства.

Шубін Олег посів II місце за захист науково-дослідницької роботи за темою «Вплив пожеж на динаміку чисельності стовбурових шкідників у соснових насадженнях».