Про підсумки проведення презентації проекту «Йдемо разом! KharkivGoingGlobal!»

28 вересня 2015 року  у Конференц-залі стадіону «Металіст» відбулася презентація проекту «Йдемо разом! KharkivGoingGlobal!».

Проект спрямовано на активізацію молоді через залучення її до конкретної  дії – участі в конкурсі Молодіжних програм і проектів. Організатори проекту –  БО «Благодійний фонд «Харків з тобою» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» за сприяння Департаменту науки та освіти Харківської обласної державної адміністрації.

У заході взяли участь члени Харківської обласної студентської ради, студенти і викладачі вищих навчальних закладів, активна молодь регіону.

Учасниками Конкурсу можуть стати ініціативні команди молоді від 17 до 28 років у складі 5-7 чоловік.

Всі учасники Конкурсу будуть нагороджені цінним подарунками, команда-переможець буде відзначена поїздкою на 3 дні до Одеси для знайомства з роботою команди Одеської обласної державної адміністрації під керівництвом М. Саакашвілі.

Командам, що стали володарями Гран-прі та переможцем у номінації глядацьких симпатій буде надано право від імені молоді Харкова представляти програму на першому засіданні новообраної міської ради         м. Харкова.

Початок Конкурсу 01.10.2015 року, додаткову  інформацію можна отримати за посиланнями: www.kharkiv-with-you.org, e-mail: [email protected], конт. тел. 097 630-73-76, 066 823-99-92.