Про підсумки засідання «круглого столу»

21 жовтня 2015 року з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми та Всесвітнього дня гідності у медіа-центрі «Время» відбулося засідання «круглого столу» за темою «Торгівля людьми: міфи та реалії», організоване за ініціативи проекту «Open for young women», що реалізується  у Харкові, Києві та Одесі за підтримки Федеративної Республіки Німеччина.

У заході взяли участь представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківського міського центру зайнятості, Центрів соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді. активісти благодійних і громадських організацій, волонтери. Під час заходу були напрацьовані спільні кроки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування  та представників громадянського суспільства у напряму підвищення інформованості населення, у першу чергу учнівської та студентської молоді щодо ризиків потрапляння у ситуацію торгівлі людьми.

      Проект «Open for young women» проводить безкоштовні консультації для жінок і дівчат, які планують виїзд за кордон і хочуть убезпечити себе; надає  послуги щодо супроводу у закордонних програмах.