Харківському Палацу дитячої та юнацької творчості – 80 років

29 жовтня 2015 року з нагоди 80-річчя з дня відкриття першого в Україні Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості у приміщенні Палацу студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбувся звітний концерт творчих колективів позашкільного навчального закладу.

Ювілярів привітали заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки Ігнатьєв В.В. та директор Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України Вербицький В.В.

Сьогодні Комунальний заклад «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» (далі – Палац) один із найбільших в Україні комплексних позашкільних навчальних закладів, організатор наймасовіших заходів Харківщини.

Педагогічний колектив Палацу це команда однодумців, здатних креативно розв’язувати завдання позашкільної освіти. Закладом напрацьовано систему роботи з інтелектуально і творчо обдарованими дітьми, застосовується індивідуальна робота з вихованцями. Палац пишається своїми вихованцями – переможцями всеукраїнських, міжнародних фестивалів, конкурсів, які підкорили серця глядачів регіонів України та країн Європи.

Навчання в гуртках для багатьох вихованців Палацу стало вирішальним при виборі майбутньої професії, а для інших залишилось захопленням у житті.

Тож побажаємо творчому колективу Палацу успіхів, натхнення, нових творчих досягнень та подальшого плідного розвитку, здійснення мрій і добрих задумів!