Про підсумки проведення тренувальних зборів

З 26 по 30 жовтня 2015 року проведено тренувальні збори для учнів Харківської області з підготовки до ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії, біології, географії, економіки, правознавства, хімії, інформатики, інформаційних технологій, російської мови та літератури.

У заняттях взяли участь понад 200 учнів, які показали високі результати на ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2014/2015 навчальному році.

Тренувальні збори проводилися на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Харківського національного університету радіоелектроніки, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, КЗ «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради».

До проведення занять було залучено провідних викладачів та науковців вищих навчальних закладів, кращих учителів-предметників, які мають багаторічний досвід роботи з підготовки школярів до інтелектуальних змагань, а також методистів та викладачів Харківської академії неперервної освіти.