Ювілейне свято освітянського спорту.

У спорткомплексі Харківського національного автомобільно- дорожнього університету відбулося ювілейне спортивне свято, присвячене 85-річчю виша.

Численних гостей та учасників щиро привітав ректор університету, професор А.М. Туренко.

Традиційно свято розпочалося парадом збірних команд університету, потім ректор нагородив найтитулованіших спортсменів які досягли великих успіхів на міжнародній арені.         Також по традиції наступності поколінь, Микола Дмитрієвич Каслін, який понад 50 років назад був студентом цього вищого навчального закладу та захищав честь університету по самбо, подарував одному з кращих студентів університету Дмитрію Стеценко кімоно.

Під час свята були проведені  церемонії нагородження Спартакіади «Студмістечка», Спартакіади «Здоров′я», Спартакіади «Першокурсник»,  Спартакіади Університета серед факультетів, а також ювілейна номінація «Спорт високих досягнень».

У фіналі ювілейного спортивного свята Анатолій Миколайович Туренко нагородив команду по футболу яка на протязі року зіграла 43 ігри у трьох турнірах під керівництвом тренера Миколи Федоровича Курилко та виборола золото у зимовому чемпіонаті по футболу серед студентів, срібло у турнірі «Металіст Студент  Ліга» та золото у Спартакіаді ВНЗ по футболу.

Підсумком річних виступів збірних команд та кульмінацією свята стало вручення кубка за І місце в обласних щорічних спортивних змаганнях «СПОРТ ПРОТЯГОМ ЖИТТЯ» серед студентів ВНЗ почесним гостем – Андрієм Віталійовичем Кобзарем (начальник обласного комітету з фізичного виховання та спорту) – ректору університету Анатолію Миколайовичу Туренку.

Ювілейне свято прикрашали яскраві та незабутні показові виступи збірних команд та гостей.

Це спортивне свято подарувало усім феєрверк кольорів і музики, краси і грації, нікого не залишивши байдужим, додало неабиякого заряду позитивних емоцій, бадьорості  і прекрасного настрою.

Ми поздоровляємо переможців із заслуженими нагородами!