Про проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури у 2015/2016 навчальному році

28 листопада 2015 року в усіх районах і містах області відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури у 2015/2016 навчальному році. Завдання для виконання учнями були підготовлені Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти».

На базі Комунального закладу «Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 9» Харківської обласної ради проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури серед учнів 6-х–11-х (12-х) класів із 20-ти навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування та загальноосвітніх навчальних закладів іншого підпорядкування, в якому взяли участь 82 особи.

Учасники олімпіади вшанували хвилиною мовчання пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років.

Спільним рішенням журі олімпіади та організаційного комітету на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури навчальні заклади інтернатного типу обласного підпорядкування та загальноосвітні навчальні заклади різних типів іншого підпорядкування представлятимуть учні-переможці ІІ етапу з комунальних закладів «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс імені В.Г. Короленка», «Харківська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 9», Харківський санаторний навчально-виховний комплекс № 13», «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» Харківської обласної ради, Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту.