Про відкриття Всеукраїнського студентського форуму

11 грудня 2015 року у Харківському національному університеті міського  господарства імені О.М. Бекетова відкрився Всеукраїнський студентський форум. До Харкова з’їхались понад 150 керівників органів студентського самоврядування, обласних та міських студентських рад із 120 вищих навчальних закладів України з більшості регіонів, у т.ч. із ВНЗ  Донецька та Луганська, що тимчасово знаходяться в інших містах. Організатори Форуму – Українська асоціація студентського самоврядування, Харківська обласна студентська рада за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Мета заходу –  обмін досвідом у сфері студентського самоврядування, обговорення актуальних питань, що стосуються студентської молоді та потребують вирішення на державному рівні, обговорення Стратегію розвитку Української асоціації студентського самоврядування на 2016 рік.

У відкритті Форуму взяв участь директор Департаменту А.В. Бабічев, який підкреслив, що студентське самоврядування є однією з перших сходинок на шляху побудови громадянського суспільства, важливим  фактором розвитку і  модернізації держави, формування майбутньої еліти нації.