Про підсумки проведення навчально-методичного семінару

       14 грудня 2015 року на базі Державного навчального закладу «Харківський поліграфічний центр професійно-технічної освіти» відбувся обласний навчально-методичний семінар для заступників директорів професійно-технічних навчальних закладів з навчально-виховної роботи за темою «Усвідомлення морально-духовних, естетичних якостей, формування у молоді ціннісних орієнтацій і життєвих ідеалів в системі роботи навчального закладу з національно-патріотичного виховання».

Учасників семінару привітала директор навчального закладу Пономарьова Вікторія Володимирівна.

У своєму виступі заступник директора з виховної роботи Моісеєнко Світлана Вікторівна розповіла про основні напрямки роботи з національно-патріотичного виховання.

З досвідом роботи Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди з національно-патріотичного  виховання учасників семінару ознайомила Луценко Марія Володимирівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України, заступник декана історичного факультету з наукової роботи.

У рамках семінару проведено анкетування з проблем сьогодення, моральних орієнтирів молоді, формування активної життєвої позиції.

Учні навчального закладу показали фрагмент композиції, підготовленої до Дня Збройних Сил України.

Учасники семінару переглянули літературно-музичну композицію «Рідна мати, Батьківщино, ти у нас одна!» у виконанні лауреатів міжнародних та національних конкурсів Володимира Козлова та Юлії Устименко.