Про проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології у 2015/2016 навчальному році

19 грудня 2015 року в усіх районах і містах області відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології у 2015/2016 навчальному році. Завдання для виконання учнями були підготовлені Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти».

На базі Комунального закладу «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс № 8» Харківської обласної ради проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології серед учнів 8-х–11-х (12-х) класів із 18-ти навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування та загальноосвітніх навчальних закладів різних типів іншого підпорядкування, в якому взяли участь 62 особи.

Учасників олімпіади привітали з Днем Святого Миколая та зачитали вітальну адресу директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації А. В. Бабічева.

Уперше в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології серед інтернатів області взяли двоє учнів із Курязької загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів Дергачівського району, що належить до управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області.

Спільним рішенням журі олімпіади та організаційного комітету на ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології навчальні заклади інтернатного типу обласного підпорядкування та загальноосвітні навчальні заклади різних типів іншого підпорядкування представлятимуть учні-переможці ІІ етапу з комунальних закладів «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс № 8» (8-й та 9-й класи), «Харківський санаторний навчально-виховний комплекс № 13» (9-й та 11-й класи), «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» (11 клас) Харківської обласної ради, Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» (10 клас).