Про підсумки засідання Координаційної ради з питань захисту прав інтелектуальної власності при обласній державній адміністрації

22 грудня  2015 року відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань захисту прав інтелектуальної власності при обласній державній адміністрації.

Під час засідання було розглянуто наступні питання:

  1. «Про виконання вимог чинного законодавства у сфері авторського права під час організації та проведення масових святкових і розважальних заходів на території Харківської області».

2. «Про реєстрацію «РЕГІОНАЛЬНОЇ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МАРКИ ХАРКІВЩИНИ».

  1. «Про стан здійснення заходів з легалізації комп’ютерних програм, що використовуються в органах виконавчої влади у Дергачівському, Вовчанському, Печенізькому, Харківському, Зміївському та Чугуївському районах Харківської області у 2015 році».

За підсумками обговорення зазначених питань членами Координаційної ради відзначена необхідність розробки Методичних рекомендацій для органів місцевого самоврядування стосовно контролю діяльності установ культури  у сфері дотримання ними авторських прав. Прийнято рішення стосовно ретельного вивчення питання щодо впровадження «РЕГІОНАЛЬНОЇ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МАРКИ ХАРКІВЩИНИ», у разі необхідності створення робочої групи із зазначеного питання. Стосовно стану здійснення заходів із легалізації комп’ютерних програм, що використовуються в органах виконавчої влади, членами Координаційної ради зазначена необхідність посилення контролю керівництва районних державних адміністрацій за дотриманням вимог чинного законодавства у цій сфері.