Відкриття регіонального китайського культурного Центру в Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди

Сьогодні, 21 січня 2016 року, у приміщенні факультету іноземної філології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди (вул. Блюхера, 2) відбулася урочиста церемонія відкриття Регіонального китайського культурного центру (далі-Центр).

У заході взяли участь  Бабічев А.В. – директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної, делегація з китайського Ханьшанського педагогічного університету на чолі з ректором – Лінь Луньлунем, керівництво, провідні викладачі та студенти Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

У своєму привітанні Бабічев А.В. зазначив, що відкриття регіонального Центру сприятиме розвитку економічних, культурних та освітніх проектів, подальшій плідній співпраці у галузі освіти і науки та зміцненню українсько-китайської дружби.

За словами ректора Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди – Прокопенка І. Ф. в Китайському культурному центрі студенти університету зможуть поглиблено вивчати китайську мову, а також ознайомитися з китайською культурою та традиціями.

Відкриття Китайського Центру ХНПУ ім Г.С. Сковороди