«РОДИННЕ КОЛО ХАРКІВЩИНИ»:СІМ’Ї ГЕРОЇВ ХАРКІВЩИНИ ЄДНАЮТЬСЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

30 січня 2016 року на базі Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулася третя зустріч родин військовослужбовців Харківщини, які загинули в АТО.

Зустріч організована і проведена групою психологів-волонтерів в рамках всеукраїнського проекту, який реалізується «Психологічною кризовою службою» громадської організації «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» за підтримки громадської організації «Харківський фонд психологічних досліджень» і волонтерської ініціативи «РАЗОМ».

Мета проекту – надати психологічну, соціальну, юридичну та духовну підтримку тим, хто втратив найдорожче в боях за суверенітет та територіальну цілісність України.

Захід «Родинне коло Харківщини» дозволив відчути рідним і близьким емоційну, духовну та психологічну підтримку. Група Харківських психологів-волонтерів з жовтня 2014 року працює з родинами військовослужбовців, які загинули в АТО.

У заході взяли участь близько 100 осіб, 15 з яких діти.

За підтримки Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України для консультування родин були запрошені: представники департаменту науки і освіти, охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центру допомоги учасником АТО та інші громадські організації.

Цього разу захід відбувся за сприяння більш ніж 15 благодійних фондів, громадських організацій, волонтерських ініціатив та підприємств, студентів ВНЗ та учнів шкіл, що є дуже важливим для родин загиблих.

Вони розуміють, що не наодинці зі своїм горем, відчувають підтримку один одного та громади.

Родини поверталися додому з вдячністю та очікуванням наступної зустрічі «Родинного кола» влітку 2016 року.