Про проведення засідання Харківської обласної студентської ради

11 лютого 2016 року на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулося чергове засідання Харківської обласної студентської ради (ХОСР).

За результатами  розгляду питань, що були включені до порядку денного, члени ХОСР ухвалили рішення долучитися до низки проектів, що будуть реалізовуватися в регіоні найближчим часом:
проектів «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів і конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня й Заходу України» та «Let”s do it, Ukraine! Зробимо Україну чистою разом!»,  конкурсу соціального фото «Почуття у Пікселях». А також студентські лідери були поінформовані  про інші заходи, що будуть проводитися за підтримки Міністерства освіти і науки України,  Української асоціації студентського самоврядування.

Розпочато обговорення проекту Закону України № 3474 «Про внесення змін до Закону України  «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» в частині діяльності студентських профспілок.

Наступне засідання ХОСР планується провести спільно з представниками обласного та міського органів шкільного самоврядування з метою налагодження співпраці та реалізації спільних проектів.