Обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професій монтажно-будівельного профілю

11-12 лютого 2016 року відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професій монтажно-будівельного профілю за темою: «Використання сучасних педагогічних ідей та технологій навчання учнів ПТНЗ з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників будівельного профілю» на базі ДЗО Центру професійно-технічної освіти №2 м. Харкова.

11 лютого 2016 року на семінарі-практикумі були присутні 13 педагогічних працівників, які викладають предмети професійно-теоретичної  та професійно-практичної підготовки за професією: «Муляр», 12 лютого 2016 року в семінарі взяли участь 19 педагогічних працівників професій опоряджувального профілю.

Ключовим питанням семінару було ознайомлення педагогічних працівників ПТНЗ Харківського регіону із новітніми будівельними й опоряджувальними матеріалами та технологією їх застосування в будівельній галузі з метою подальшого використання набутого ними досвіду в навчальному процесі.

З презентацією сучасних будівельних та опоряджувальних матеріалів перед присутніми виступили представники фірм «UDK газбетон», «ЗІП TRIORA», Scanmix.

Також у ході семінару було проведено:

  • засідання круглого столу за темою: «Сучасні будівельні матеріали: питання та відповіді»;
  • майстер-класи: «Застосування сучасних будівельних матеріалів при виконанні кам’яних робіт: вимоги сучасного роботодавця», «Застосування матеріалів TRIORA при виконанні малярних робіт: вимоги сучасного роботодавця»;
  • практичні роботи за темами: «Газобетонне мурування з кутовою перев’язкою швів», «Нанесення та формування фактури декоративних штукатурок Scanmix».

У навчальному закладі були створені комфортні умови для проведення даного заходу.

Завершився семінар-практикум підведенням підсумків та обміном досвідом роботи.