Тренінг для представників органів студентського самоврядування та активних студентів Харківської області

20-21 лютого 2016 року у  Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова відбувся тренінг для представників органів студентського самоврядування та активних студентів Харківської області.

Тренінг проводився за ініціативи Міністерства освіти і науки України спільно з провідними молодіжними студентськими організаціями.

На тренінгу були присутні понад 80 представників студентського самоврядування Харківщини з 26 вищих навчальних закладів. Відкриття тренінгу розпочалося з хвилини мовчання в пам’ять загиблим героям Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, європейське майбутнє України під час Революції  гідності .

У рамках програми тренінгу  відпрацьовувалися  питання надання практичних навичок щодо участі студентів у вдосконаленні організації навчального процесу, реалізації студентських проектів, створення студентських медіа, а також участі студентів у забезпеченні прозорості діяльності вищих навчальних закладів та боротьбі з корупцією.