Науково-методичний семінар для директорів навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування

16 березня 2016 року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» провели науково-методичний семінар для директорів навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування за темою «Диверсифікація організаційно-методичної роботи з педагогами шкіл-інтернатів з урахуванням диференційованого підходу».

У межах семінару визначено роль диверсифікації в освіті як засобу підвищення ефективності роботи з педагогічними працівниками інтернатних навчальних закладів; учасників ознайомлено з ефективним психолого-педагогічним супроводом організації особистісного та професійного розвитку й саморозвитку педагогічних працівників.

У практичному інтерактивному занятті учасники визначили
цілі, завдання та різноманітні форми організаційно-методичної роботи (традиційні та інноваційні) з педагогічними працівниками шкіл-інтернатів на основі диференційованого підходу.

У роботі семінару взяли участь 35 осіб.

Інформаційно-презентаційні матеріали семінару розміщено на офіційному сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» в розділі «Файловий архів», підрозділі «Заходи».