Зустріч учнів Комунального закладу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради з представниками Акціонерної компанії «Харківобленерго»

22 березня 2016 року у Комунальному закладі «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів “Дивосвіт”» Харківської обласної ради відбулася зустріч учнів школи з представниками Акціонерної компанії «Харківобленерго».

Спеціалісти компанії провели заочну подорож до країни «ЕЛЕКТРОЛАНДІЇ», під час якої дітям в ігровій формі розповіли про силу та небезпеку електричної енергії, ознайомили з основними правилами поведінки з електроприладами.

На зустрічі були присутні працівники МНС, які показали майстер-клас «Перша медична допомога». Діти із задоволенням грали у рольові ігри, відгадували кросворди, змагались у вправності одягати спецодяг рятувальника. Гості продемонстрували показовий виступ «Робота спецтехніки у надзвичайних ситуаціях» і подарували вихованцям навчально – пізнавальні журнали та пам’ятки.