ІV етап VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

4 квітня 2016 року в м. Харкові розпочався ІV етап VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, в якому беруть участь 79 учнів 10-11 класів з усіх регіонів України.

Урочисте відкриття олімпіади відбулося в Комунальному закладі «Обласна спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Обдарованість» Харківської обласної ради». Від Міністерства освіти і науки України учасників олімпіади привітала начальник відділу Інституту модернізації змісту освіти Вернидуб О.М., від Харківської обласної державної адміністрації – заступник директора Департаменту науки і освіти В.В. Ігнатьєв.

У той же день проведено спільну нараду членів журі та оргкомітету VІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії. 5 квітня учасники олімпіади розпочали змагання за дипломи переможців та за право представляти Україну  на Міжнародній учнівській олімпіаді з астрономії.

Протягом 5-ти днів на учнів чекають не тільки випробування, а й цікава культурно-ознайомлювальна програма, зокрема оглядова екскурсія по м. Харкову та екскурсія до Харківського планетарію імені Ю.О. Гагаріна.