Про підсумки засідання «круглого столу» «Нові положення закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність» для молодих учених»

07 квітня у рамках проведення ІХ спеціалізованій виставки з міжнародною участю «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016» Радою молодих учених Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за підтримки Харківського університетського консорціуму та Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації відбулося засідання  «круглого столу» «Нові положення Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність» для молодих учених».

У заході взяли участь перший заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації О.О. Труш, проректор з науково-дослідної роботи Аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» О.В. Гайдачук, член-кореспондент НАН України, директор Інституту електрофізики і радіаційних технологій НАН України Клєпіков В.Ф.

Учасники засідання  підняли актуальні питання нових положень Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність», направлених на підтримку молодих учених, обговорили проблеми плагіату у вищих навчальних закладах України. Випускники Малої академії наук представили творче бачення майбутнього розвитку науки і техніки в Україні.