Обласна школа позитивного педагогічного досвіду для заступників директорів з навчальної роботи та методистів професійно-технічних навчальних закладів

На базі Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі, згідно з планом роботи НМЦ ПТО у Харківській області, 20 квітня 2016 року відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду для заступників директорів з навчальної роботи та методистів ПТНЗ за темою: «Портфоліо методичного кабінету».

Керівник школи – Т.М.Моряк, методист Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі.

Адміністрація ліцею щиро привітала учасників обласної школи та побажала успіхів. У роботі школи взяли участь 29 учасників.

За програмою школи учасники ознайомилися з досвідом роботи педагогів Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі за темами:

  1. Створення портфоліо методичного кабінету (Моряк Т.М., методист).
  2. Розробка, систематизація та накопичування матеріалів методичної комісії педагогічних працівників професійно-теоретичної і професійно-практичної підготовки з професії «Кухар» (Шумейко Г.О., голова методичної комісії).
  3. Методичний арсенал матеріалів за різними формами методичної роботи (Тимчук Г.Ю., викладач).
  4. Банк даних педагогічних знахідок, досвіду, освітніх технологій (Сойфер Н.А., голова методичної комісії).
  5. Робота бібліотеки у складі служби НТПІ ліцею (Савельєва Г.Є., бібліотекар).

Підвела підсумки роботи школи Сологуб Н.Г., заступник директора НМЦ ПТО у Харківській області.

Усі присутні висловили слова вдячності організаторам обласної школи позитивного педагогічного досвіду та адміністрації Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі за дружню, затишну атмосферу.