Привітання директора Департаменту з нагоди закінчення 2015/2016 навчального року

Безымянный

        27 травня 2016 року в 817 загальноосвітніх навчальних закладах Харківській області відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди закінчення 2015/2016 навчального року.

Останній дзвоник пролунав майже для 13 тис. випускників 11-х і 20 тис. випускників 9-х класів. З цим важливим днем дітей привітали керівники Харківської обласної державної адміністрації, почесні гості, батьки, учителі.

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

       Від щирого серця вітаю всіх із закінченням навчального року.

      Свято останнього дзвоника – це  значна подія. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні школярів: взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Сподіваюся, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової  подорожі країною Знань.

       Дорогі випускники! Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки – безтурботна, весела, щаслива пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Нехай мелодія шкільного дзвінка залишиться для вас солодким спогадом про дитинство, а попереду буде доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань.  Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути  справжніми патріотами, які творять нову історію,  де  чисте і світле майбутнє.

    У цей святковий день хочеться висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх вихованців. Своєю невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності.

      Бажаю всім міцного здоров`я та особистого щастя, мира і злагоди, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!

Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації  А.В. Бабічев