Обласний серпневий педагогічний тиждень

 

22 серпня 2016 року розпочався обласний серпневий педагогічний тиждень.

У КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено науково-практичну конференцію за темою «Пріоритетні завдання методичних служб у контексті інтеграції до європейського освітнього простору».

У ході конференції визначено пріоритети спільної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» та районних (міських) методичних служб  у 2016/2017 навчальному році в умовах реалізації Концепції нової української школи, презентовано регіональні освітні проекти, які є ефективним інструментом підвищення якості методичної роботи.

Заступник начальника управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник відділу дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти О.О. Байназарова звернула увагу присутніх на пріоритети діяльності районних (міських) методичних служб щодо підвищення якості освіти; створення рівних умов для навчання учнів сільської місцевості.

У заході взяли участь 109 осіб (завідувачі і методисти районних (міських) методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів)).

Матеріали і рекомендації конференції розміщено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» в розділі «Файловий архів», підрозділі «Заходи».