Про експертну зустріч за темою: «Утворення Національної ради з питань розвитку науки і технологій»

01 вересня у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України в режимі відео конференції  відбулася експертна зустріч за темою: «Утворення Національної ради з питань розвитку науки і технологій», організатором якої виступив Секретаріат Кабінету Міністрів України за Міністерство освіти і науки України.

Під час заходу учасники із 6 областей України  обговорили  проект постанови Кабінету Міністрів України щодо затвердження Положення про Національну раду з питань розвитку науки і технологій та внесли свої пропозиції та зауваження. Як зазначив заступник Міністра освіти і науки України  М.В. Стріха, цей консультативно-дорадчий орган  при Кабінетові Міністрів  України  повинен стати майданчиком для взаємодії представників органів виконаної влади, сектору реальної економіки, наукової громадськості у формуванні та реалізації єдиної державної політики  у сфері наукової та науково-технічної діяльності.

Від Харківської області у зустрічі взяли участь перший заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації О.О. Труш, проректори з наукової роботи  6 провідних вищих навчальних закладів регіону, науковці, освітяни.