Про підсумки участі команди Харківської області у ІІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Команда учнів загальноосвітніх навчальних закладів Нововодолазького району (тренер – Тиндик Сергій Миколайович)  другий рік поспіль посіла І загальнокомандне місце серед  25 команд-учасниць із усіх областей України та м. Києва у ІІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура-2016: Хаджибейська Січ».

Юні нововодолажчани показали свою майстерність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт, військову вправність та гідно представили Харківську область в 11 всеукраїнських змаганнях і конкурсах гри, що проводилися з 6 по  26 серпня 2016 року на базі державного підприємства Український дитячий центр «Молода гвардія» (м. Одеса).

Так, у змаганнях «Смуга перешкод», «Лава на лаву» та в конкурсі «Ватра» команда області посіла треті загальнокомандні місця, у грі «Відун» –4 місце. У змаганнях «Квест» команда Харківщини була другою.

Учасники гри не лише змагалися,  але й здійснили захоплюючі екскурсії містом Одесою.