Привітання директора Департаменту науки і освіти

                                             

 Учителі! На вас стоять держави!

                                                         Вам завдяки ідуть увись вони.

                                                              І хто приносить тим державам славу,

                                                    Коли не ви, їх доньки і сини?

 

 

Шановні освітяни!

У прекрасну осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті.

Кожний із нас згадує свого Вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Праця педагога, безумовно, належить до цінностей нашого суспільства, є однією із складових його фундаменту і заслуговує належної шани.

Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їхніх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які для багатьох стають життєвим кредо.

Переконаний, що спільними зусиллями ми сповна реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Тож нехай на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Вірю, що енергія добротворення в ім’я наших дітей надасть вам духовної наснаги та ініціативи!

Натхнення вам, дорогі освітяни, мудрості й терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молодого покоління – майбутнього нашої України!

 

 

Директор Департаменту науки

і освіти Харківської обласної

державної адміністрації                                                                А.В. Бабічев