Інтерактивне спілкування в режимі вебінару з молодими вчителями загальноосвітніх навчальних закладів різних типів і форм власності

25 вересня 2014 року Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» вперше провели інтерактивне спілкування в режимі вебінару з молодими вчителями загальноосвітніх навчальних закладів різних типів і форм власності Харківської області.

Тема вебінару: «Особливості роботи молодого вчителя у загальноосвітньому навчальному закладі у 2014/2015 навчальному році». Учасниками заходу стали молоді вчителі, вчителі-наставники молодих педагогів, начальники місцевих органів управління освітою, завідувачі районних (міських) методичних (інформаційно-методичних) кабінетів (центрів) місцевих органів управління освітою, методисти районних (міських) методичних (інформаційно-методичних) кабінетів (центрів) місцевих органів управління освітою, які забезпечують організаційно-методичний супровід роботи з молодими вчителями з 26-ти сільських районів, 5-ти міст обласного підпорядкування, 3-х районів м. Харкова, навчальних закладів інтернатноготипу обласного підпорядкування. Представлено досвід роботи відділу освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації, його навчально-методичного кабінету з молодими вчителями та з радою наставників освітніх округів. Учасники отримали адресну науково-методичну допомогу з актуальних питань якісної роботи в загальноосвітньому навчальному закладі в поточному навчальному році в умовах подальшого впровадження нових Державних стандартів загальної середньої освіти.

 Матеріали за темою