Заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Протягом лютого у вищих навчальних закладах Харківської області відбулися різноманітні заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні: «круглі столи», тематичні лекції та семінари, покладання квітів до меморіальних дошок та пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні.

У рамках реалізації спільного проекту до Дня Гідності і Свободи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації відбулися три концерти для студентської молоді у Національному аерокосмічному університеті імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» (16 лютого 2017 року), Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» (17 лютого 2017 року), Харківському національному університеті радіоелектроніки (20 лютого 2017 року).

20 лютого 2017 року в Українському державному університеті залізничного транспорту відбулося урочисте відкриття лабораторії інформаційних систем і технологій імені Героя України, Героя Небесної Сотні  Владислава Зубенка за участі заступника голови – керівника апарату Харківської обласної державної адміністрації Бабічева А.В.

У своєму виступі Бабічев А.В. зазначив, що відкриття лабораторії інформаційних систем і технологій імені Героя України, Героя Небесної Сотні  Владислава Зубенка є гідним вшануванням пам’яті Героїв Небесної Сотні.