30-річчя народного художнього колективу дитячого театру «Сорванцы»

18 лютого 2017 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулося свято з нагоди 30-річчя діяльності народного художнього колективу дитячого театру «Сорванцы».

Заступник голови-керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації А.В. Бабічев привітав педагогів та вихованців зі святом, висловив сподівання на подальшу творчу роботу колективу та вручив тематичний святковий торт маленьким артистам.

Заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки В.В. Ігнатьєв урочисто нагородив керівника театру Вартанян О.П. Грамотою  Департаменту науки і освіти ХОДА.

Гостем свята також став український музикант, актор, автор та виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» – Сергій Бабкін.   Свято відвідали численні гості: випускники театру, батьки вихованців минулих років, вихованці театральних студій Харківської області на міста Харкова.

Репертуар театру налічує понад 70 вистав для дітей та молоді. За роки творчої діяльності колектив презентував свої творчі здобутки не тільки в Україні, а й за її межами, а саме: в Республіці Білорусь, Польщі, Німеччині, країнах Балтії, Росії. Шість років поспіль театр є почесним гостем урочистостей з нагоди Різдва у місті-побратимі Нюрнберзі (Німеччина).

У квітні 2016 року дитячому театру «Сорванцы» підтверджено почесне звання «Народний художній колектив». Понад 100  вихованців колективу дарують свою творчість, позитивні емоції дорослим та дітям.