Про підсумки проведення обласної виставки «Мій біль – Афганістан»

З 13 по 21 лютого 2017 року в музеї історії Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно функціонувала обласна виставка дитячих творчих робіт «Мій біль − Афганістан», присвячена вшануванню громадян України, які виконували військовий обов’язок на території Республіки Афганістан.

Виставка проводилася з метою ознайомлення учнівської молоді з історичними фактами та подіями під час війни на території Республіки Афганістан, виховання в неї патріотизму, поваги до людей старшого покоління та героїчного історичного минулого, милосердя.

У роботі виставки взяли участь учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних вихованці навчальних закладів інтернатного типу обласного підпорядкування.

На виставку було надіслано 372 роботи від 442 авторів.

Виставку відвідали понад 800 учнів навчальних закладів області.

У рамках заходу 15 лютого 2017 року відбулася зустріч учнів навчальних закладів з ветеранами Афганської війни 1979-1989 років, медичними працівниками Галиною Павлівною Андрєйко та Надією Миколаївною Колєнченко. Почесні гості розповіли молоді про воєнні будні у госпіталях, фронтову дружбу, відповіли на численні запитання молоді під час військової служби.