Про підсумки проведення змагань І етапу Кубку Харківської області з велосипедного туризму серед учнівської молоді

15 лютого 2017 року в спортивних залах Липковатівського аграрного коледжу та Липкуватівського навчально-виховного комплексу Нововодолазького району відбулися змагання І етапу Кубку Харківської області з велосипедного туризму серед учнівської молоді.

До програми змагань включені командні змагання з водіння велосипеду на комбінованій дистанції та ряд конкурсів, що відповідали додатковим етапам велосипедного ралі, а також заліковий конкурс з орієнтування, що проходив вулицями с. Липкуватівки Нововодолазького району.

У заході взяли участь 24 команди з Барвінківського, Валківського, Зміївського, Золочівського, Красноградського та Нововодолазького районів області, загалом змагались понад 100 юних спортсменів-велотуристів двох вікових груп.

У старшій групі перемогла команда Липкуватівського НВК (тренер – Орда М.В.), у молодшій групі – команда Нововодолазької гімназії (тренер –Тиндик С.М.), серед призерів у загальнокомандному заліку та в окремих дисциплінах визнані команди Золочівського району (тренер – Касян І.І.), Красноградського району (тренери – Мирончук А.І., Харченко В.М., Ярмолюк Н.В.), Валківського району (тренер – Мазалова О.О.) та команда Нововодолазького ліцею (тренер – Вотінцев В.О.).

Призери змагань будуть нагороджені грамотами Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.