Обласний семінар-практикум для викладачів інформатики та інформаційних технологій професійно-технічних навчальних закладів області

16 березня 2017 року на базі Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» відбувся обласний семінар-практикум для викладачів предметів «Інформатика» та «Інформаційні технології».

На семінарі за темою «Інформаційно-комунікаційні технології навчання –шлях забезпечення якості організації навчально-виховного процесу» були присутні педагогічні працівники з 30 ПТНЗ міста Харкова та області.

У ході семінару-практикуму розглядалися питання:

– дидактичні можливості використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках інформатики та інформаційних технологій;

– використання інформаційно-комунікаційних технологій для розвитку компетенцій учнів.

У рамках обласного семінару-практикуму Кісь С.П., викладач Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій», провела урок з предмета «Інформатика» за темою: «Принципи функціонування електронної пошти. Робота з поштовим клієнтом».

Досвідом роботи щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі поділилися учасники обласного семінару-практикуму:

– Якименко О.В., викладач Харківського професійного електротехнічного ліцею;

– Новожилова І.Г., викладач Харківського професійного ліцею будівництва та автотранспорту;

– Узунова В.П., викладач Зміївського професійного енергетичного ліцею.