Всеукраїнський конкурс професійної майстерності “Прорив легкої промисловості”

21-22 березня 2017 р. у м.Львові за підтримкою Міністерства освіти і науки України відбувся  другий Всеукраїнський конкурс професійної майстерності “Прорив легкої промисловості”, ініційований національним галузевим партнерством в легкій промисловості України “Fashion Globus Ukraine” та асоціацією швейних училищ України.

На базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання та дизайну м. Львова відбулося офіційне відкриття конкурсу, проведено круглий стіл Особливості підготовки кваліфікованих робітників сучасного ринку праці за компетенціями”.

Головна мета конкурсу – наближення системи професійно-технічної освіти до потреб роботодавців галузі легкої промисловості.

Від професійно-технічної освіти Харківської області взято  участь у конкурсі Харківським професійним ліцеєм швейного і хутрового виробництва, яким    представлено дві номінації:  колекція одягу для готельного бізнесу та колекція одягу для ресторанного бізнесу «Калина». Навчальний заклад став Лауреатом конкурсу.