З візитом у Харківській області перебували тренер the LEGO Foundation, менеджер освітніх проектів Пер Хавгаард (Королівство Данія) та керівник проекту «Сприяння освіті» в Україні Рома О.Ю.

27-29 березня 2017 року з візитом у Харківській області перебували тренер the LEGO Foundation, менеджер освітніх проектів Пер Хавгаард (Королівство Данія) та керівник проекту «Сприяння освіті» в Україні                      Рома О.Ю.

У рамках візиту 27.03.2017 відбулося ознайомлення з набутим досвідом роботи з впровадженням проекту «Сприяння освіті» відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the  LEGO Foundation комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 150 Харківської міської ради», завідувач Миронюк Тетяна Петрівна, та Валківського дошкільного начального закладу (ясла-садок) «Веселка» Валківської міської ради Валківського району Харківської області, завідувач Бородіна Ірина Володимирівна.

28-29 березня на базі комунального закладу «Харківський навчально-виховний комплекс № 7 Харківської обласної ради», директор Масловська Юлія Сергіївна, відбулися тренінги «Педагогіка гри» у рамках проекту «Сприяння освіті» за участі 36 педагогічних працівників із 20 дошкільних навчальних закладів Харківської області та 18 педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів Дніпропетровської області, які є учасниками зазначеного проекту.

Заходи відбулися за підтримки Міністерства освіти і науки України та   Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.